OM STÅLAB

Stålab i Trollhättan AB har en mångårig erfarenhet av leverans och montage av stålkonstruktioner i alla dess former. Stålabs skall vara en komplett och ledande leverantör som levererar och monterar svetsade konstruktioner. Rätt kvalitet och inriktning mot funktions- och helhetsåtagande skall vara vägledande mot våra kunder.

Över ett brett spektrum

Vi levererar stora byggnader såväl som som små komplicerade stålprodukter, cisterner och andra typer av stålkonstruktioner. Vi utför även reperationer så som takbyten eller på delar av konstruktioner. Att ha en bred kunskap och stor erfarenhet ger de förutsättningar som krävs för att hitta tekniskt riktig samt kostnadseffektiva lösningar.

Var sak på sin plats

I alla former av projekt är en nyckeln till framgång att ha en planering och styrning på en detaljnivå som säkerställer att allla bitar faller på plats när och där de skall. Projektstyrningen som tillämpas, säkerställer att dessa krav uppfylls, och personer som är engagerade i projekten är väl insatta i detta.

Precision

Att vara precis, noggrann är en viktig del av det arbete STÅLAB utför. Inte bara när det gäller den detalj som skall monteras på plats utan även det arbete som krävs för att få den dit. 

Kompetens

Att ha förmåga att utföra en uppgift genom att tillämpa kunskaper och färdigheter är en viktig kugge i det arbetet som krävs för att få ihop en färdig produkt. Kompetens i alla led säkerställer detta.

Erfarenhet

Genom mångårigt arbete i branchen och genomförande av de flesta typer av projekt finns den erfarenhet som krävs. Fortbildning och en öppenhet till det förändringar och utveckling är ett msåte för att vara i framkant inom detta område