• Precision
    Kompetens
    Erfarenhet

Stålab – din partner i stål

Att utföra en komplicerad stålentreprenad kräver stor kompetens, från projektledning hela vägen fram till den som bättringsmålar den färdiga anläggningen. Hela kedjan måste hålla hög nivå för att det skall bli en kvalitetsprodukt. Det är ett sätt att tänka som genomsyrar hela vårt arbete på Stålab. Filosofin att kontinuerligt kunskapsutveckla oss och ta vara på våra erfarenheter har gjort att vi idag är en högkompetent stålentreprenör.

Vi vill förenkla tillvaron för dig. Du skall inte behöva prata med flera olika personer och företag om konstruktionslösningar, tidplanering m.m. Därför tar vi på Stålab gärna hand om hela entreprenaden. Projektledaren hos oss driver hela projektet, från början till slut. Han har även all kommunikation med dig som beställare. Vi tycker om att jobba på totalentreprenad, då vi har överblick över hela processen och får möjlighet att hitta optimala lösningar som sänker kostnaderna samt höjer kvalitén

SENASTE NYTT

1/3

Ackumulator E.ON Åkersberga

E.on har lagt beställning på en Ackumulator till Sandkilsverket i Åkersberga. Ackumulatorn kommer att bli 42,5 m hög och med en totalvolym på ca 3200 m3. Projektet kommer att påbörjas i första kvartalet...

Läs mer

Pelican Self Storage i Rissne

Kynningsruds Bygg AB har av Stålab beställt ytterliggare ett "self storage" byggnad. Objektet kommer att uppföras i Rissne, strax norr om Stockholm, och start på plats är i september 2022.  

Läs mer

Stålstomme för betongbjälklag och vinterträdgård BRF Traversen Innovatum Trollhättan

Peab Sverige AB bygger bostadsrättförenng på Innovatum i Trollhättan. Stålab har fått uppdrag att leverera montera stålstomme till gårdsbjälklag och vinteträdgård.

Läs mer
FLER NYHETER